Endnu en WordPress-blog

Alle er gået helt amok

Det er utrolig så mange man høre om for tiden, som vælger at få monteret solfangere på taget. Ja, nogle er endda så vilde, så det næsten er et helt tag fyldt med solceller. Mange af mine venner har snart solenergi på taget, og jeg føler at jeg snart er den eneste der ikke har det.

Måske jeg burde få kigget på en gang solvarme http://www.knsb.dk/default.asp?id=271 så jeg også kan få nydt godt af de forholdsvis gode tilskud vi har her i landet.

Jeg er egentlig glad for at vi her i Danmark er så gode til at støtte sådanne projekter. På den måde får alle noget ud af kronerne der bliver betalt i skat. Selvfølgelig mest til alle dem som så smider solvarme på taget, men alle vi andre får noget ud af det i form af bedre miljø, og forhåbentlig mindre afhængighed af oliestater rundt i verden.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *