Endnu en WordPress-blog

Den nye lejlighed

Jeg er for tiden på jagt efter et nyt sted og bo. Et af mine krav er helt, eller i hvert fald et kæmpe plus, er at der er trægulve i så mange af rummene som muligt. Jeg har været ude og se en del boliger efterhånden, og de steder hvor der ligger et gulvtæppe ovenpå noget beton eller noget i den dur, tænker jeg bare no-go. Jeg må indrømme at jeg bestemt ikke er typen der laver meget håndværker arbejde selv, og sådan et gulv vil helt sikkert skulle skiftes hurtigst muligt.

Dette betyder at det enten kommer til at blive lidt dyre end selve boligen ellers koster, eller at der lige så godt kan være trægulve i hele hytten på forhånd. Folk er jo så forskellige, men hvis du prøver at sælge til sådan en som mig, så få da lagt noget trægulv i stedet for de der store tunge tæpper. Det er så engelsk, og så er de så besværlige at gøre rent. nej et flot lyst stykke med træ, det er hvad de unge gerne vil have 😉

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *