Endnu en WordPress-blog

Hvem havde troet det

Mange tror nok at jeg bruger min mobiltelefon meget, men det er faktisk ikke tilfældet. Jeg skriver højst nogle få sms’er om dagen, og jeg ringer meget sjældent. Jeg surfer da på min smartphone, men på en måned bliver det egentlig ikke så meget igen.

Jeg er nok ikke den eneste der har det sådan. Derfor er jeg også glad for at jeg kan præsentere dig på denne lille service. Mobilabonnement finder for dem med lavt forbrug. Mobilabonnement lavt forbrug er for os der ikke behøver at betale 200 kroner hver måned for noget vi egentlig slet ikke kan udnytte. Det er ikke værd at have fri tale, hvis man alligevel ikke snakker mere end maks 2-3 timer på en måned vel?

Tjek mobilabonement.guru ud 😉

Og anden knap så nyttig viden: Jeg kan godt lide fisk og grøntsager. Jeg venter med sneglen til på onsdag 😛

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *