Endnu en WordPress-blog

Hvis du har fået den galt i halsen

Der kan være mange grunde til at komme galt, og der kan være mindst lige så mange grunde fra forsikringsselskaberne til at prøve at komme udenom at skulle betale erstatning. Har du f.eks. læst og forstået om du får erstatning, hvis du får noget galt i halsen?

Personligt har jeg rigtig svært ved at læse sådanne lange tunge tekster igennem, som det er med forsikringer og deslige. Det er simpelthen for kedeligt, og det kan godt være man ved at man burde gøre det, men vi er vist mange, som aldrig når til det punkt tror jeg.

Men mit gode råd, hvis man nu alligevel skulle komme i en situation, hvor det er nødvendigt, er at kontakte nogle der har forstand på sådan noget lovgivning, og faktisk interessere sig for kedelige tekster.

Her snakker jeg selvfølgelig om advokater http://erstatnings-advokater.dk/ kunne være et bud, men hvem du skal henvende dig til, kommer selvfølgelig an på hvor i landet du bor. Det dur ingen steder at vælge en fra Skagen, hvis du bor på Lolland, det giver jo sig selv.

Nå men tilbage til mit råd – hvis ud har fået noget galt i halsen, så henvend dig til specialister, og helst så hurtigt som muligt, fordi du i nogle tilfælde faktisk skal reagere før i det hele taget tænkte på at du kunne komme til skade, eller i hvert fald hurtigt.

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *