Endnu en WordPress-blog

Kan hypnose gøre mig tyndere?

Her i den gode og dejlige julemåned, kan det være svært ikke lige at spise en lille onsdagssnegl for meget. Derfor er det også klart, at man ikke kan lade være med en gang imellem at tænke at der må være nogle nemme veje udenom alt det der sukker der sætter sig på sidebenene. Det er der ikke. Der er dog hjælpemidler der måske kan gøre det en lille smule nemmere.

Det jeg tænker på er hypnose. Kan hypnose hjælpe i min situation, er svært at sige, for lige meget hvad, så skal du selv være motiveret for at der sker noget. Det kan dog godt være med til at bryde nogle af de dumme mønstre, som man har bygget op over længere tid. Dette kunne f.eks. være at man lige snupper sig et stykke sukker i kaffen eller andet, som man egentlig ikke behøver når det kommer til stykket. Det betyder at vaner skal ændres, og det kan hypnose være med til at gøre.

Det kan være svært at ændre sine vaner, og ofte ligger en hel del af kiloen i lige præcis dette punkt. Jeg kan ikke love at det hjælper, men ofte er det en god måde at komme videre i den rigtige retning.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *